Over ons

Welkom in de fascinerende wereld van Water Babies!

Water Babies begon in 2002 in het Verenigd Koninkrijk toen een jong stel hun kinderen ging leren zwemmen. Het duurde niet lang of ze besloten dat ze ook graag andere baby’s en peuters wilden leren zwemmen en zo ontstond Water Babies.

Vandaag de dag is Water Babies een vooraanstaande babyzwemschool in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en worden wekelijks zo’n 640 zwembaden gebruikt. Onze lessen zijn overal in de media te zien geweest en we hebben de laatste jaren veel onderscheidingen gekregen, allemaal doordat ouders op ons gestemd hebben.

Na de fenomenale groei en gedreven door ons enthousiasme voor het promoten van leren zwemmen vanaf de geboorte en onze toewijding om de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen te leveren, willen we nu uitbreiden naar Nederland. We zijn echt van plan om de hele wereld te leren zwemmen!

Mensen hebben Water Babies gemaakt tot wat het vandaag de dag is, en we zijn bijzonder trots op onze mensen: onze franchisenemers; de vele leraren, duikografen & onderwaterfotografen; en al die mensen op ons hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. We zijn een relaxte, maar toch zeer vastberaden groep. Wij houden allemaal van baby’s en van zwemmen en vinden het heerlijk om die twee samen te brengen, zo vaak als we kunnen.

Grootse mensen hebben de neiging om grootse waarden te koesteren en zo zijn wij ook trots op waar Water Babies voor staat. Het begrip familie is zo belangrijk voor ons, dat we er alles aan doen om dit gevoel te bevorderen; in onze lessen, in onze wijze van organiseren, in onze manier van zakendoen. Het houdt in dat we alleen het beste willen voor onze mensen en onze klanten (of ze nu minder wegen dan 3 kg of langer zijn dan 1.80 meter).

We zijn ons ook zeer bewust van onze verantwoordelijkheid binnen de gemeenschap. Dat betekent bedenken hoe we kunnen helpen om kinderlevens te redden; hoe we een gezonder leefstijl kunnen bevorderen en de zorg voor het milieu; hoe we een betere werkgever en een betere klant kunnen zijn en hoe we solidair kunnen zijn met alle groepen binnen de samenleving.

Voor ons is zwemmen meer dan alleen maar bewegen door het water. Het is een prachtige manier om onze eigenwaarde te ontwikkelen, evenals binding met ouders en sociale vaardigheden, en ook om af te rekenen met een mogelijke angst voor water, het aanleren van potentiele levensreddende vaardigheden en een betere houding ten opzichte van lichaamsbeweging en dat allemaal onder het hebben van veel plezier! Wat kan er beter zijn dan dit?

Indien waar wij voor staan je aanspreekt, wil je misschien wel met ons meedoen. Wij bieden een scala aan mogelijkheden, in het water of op het droge en we menen het als we zeggen dat iedereen alles kan bereiken bij Water Babies! Allerlei soorten mensen, met allerlei soorten achtergronden, hebben allerlei prachtige dingen bij ons bereikt. Water Babies kent geen grenzen!

Neem contact op voor het huidige aanbod!