Babyzwemmen

Kom erin!

Zoek je mogelijkheden om je kind te leren zwemmen? Dan zit je bij ons goed. Niemand anders heeft zulke hoge professionele normen als wij en niemand doet meer zijn best om te zorgen dat jij en jouw kleintje zich prettig en veilig voelen. Vanuit onze ruime ervaring weten we dat leren zwemmen op jonge leeftijd allerlei aanzienlijke voordelen biedt. Babyzwemmen is een fascinerend onderwerp: het heeft een lange historie en er is een patroon volgens welk baby’s leren en hun ontwikkeling verloopt. Met dit in gedachten zijn onze lessen samengesteld.

Claire and Tyler

Claire en Tyler aan het zwemmen

Bij Water Babies kan jouw kleintje naadloos door ons programma heen zwemmen en dat kan al vanaf de geboorte. Baby’s hebben een natuurlijke affiniteit met water en ze bezitten er verbazingwekkende reflexen; we gebruiken deze wij om het vertrouwen en de vaardigheden van jouw kind in het zwembad te ontwikkelen.

Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat we de beste babyzwemleraren ter wereld hebben. Lees over onze strenge selectie- en trainingsprocedures en de kwaliteiten en kwalificaties die wij als minimum vereiste stellen. Jouw kleintje is bij ons veilig!

Wij hebben vele kinderen (en ouders en verzorgers) met allerlei soorten speciale & bijkomende behoeften les gegeven. Zwemmen biedt echte voordelen voor mensen met een handicap of leerproblemen en we zullen er alles aan doen om je te ondersteunen.

Zoek hier naar lessen bij jou in de buurt Je kunt hier ook allerlei andere nuttige informatie vinden, zoals over betalingswijze, onze voorwaarden en vakanties.