Boek nu lessen bij jou in de buurt

Reserveren, prijzen, annuleren en nog veel meer!

Babyzwemlessen bij jou in de buurt

Voer je postcode in, in het vakje ‘Vind lessen bij mij in de buurt’ aan de linkerkant van deze pagina om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.

Wij zijn elke cent waard

Onze lessen zijn soms duurder dan die bij anderen. En dat mag ook wel: we investeren enorm om te zorgen dat ons programma het veiligste, meest vooruitstrevende, gezelligste en meest professionele is dat er te vinden is. Onze docenten zijn beter getraind dan elke andere; wij huren de beste verwarmde zwembaden en bieden gratis deskundig bad-advies op deze locaties om er zeker van te zijn dat de waterkwaliteit steeds optimaal is.

De kosten van onze lessen

Neem a.u.b. contact op met de lokale Water Babies vestiging voor de lesprijzen bij jou in de buurt.

Korting voor broertjes en zusjes

Indien je meer dan 1 baby/peuter hebt die bij ons aan de zwemlessen deelneemt, geven wij je graag korting, je lokale Water Babies vestiging zal je met plezier meer informatie geven.

Jouw welkomstpakket

Wanneer je bij ons aan het spetterende Water Babies verhaal begint, sturen wij je een welkomstpakket met daarin:

• Jouw eigen 'Ons magische Water Babies verhaal’ boek om de zwemavonturen van jouw kleine in kaart te brengen, met daarbij exclusieve stickers en badges om te verzamelen.

• Een handige Water Babies autoraam zonwering

• Een speciaal 'twinkel twinkel' cadeautje (dat je zeker leuk zult vinden!)

Wat moeten ze aan

Er kan zomaar van alles uit het lichaampje van een jong kind floepen, en dat op de meest onverwachte momenten. Daarom staan wij erop dat al onze Water Babies tijdens iedere les een goedgekeurde dubbele luier dragen.Dat is onze verplichting jegens de zwembaden die wij afhuren. Jouw reeds zindelijke peuter zal echt niet beledigd zijn als hij/zij ziet dat alle andere kinderen precies hetzelfde dragen!

Voorwaarden en vakanties

Over het algemeen draaien wij series van 10 lessen, het hele jaar door, met fotoshoots aan het eind van iedere serie en zijn er onderbrekingen die gelijk lopen met de schoolvakanties (inclusief voorjaarsvakantie, Koningsdag, Pasen, Kerst en de zomervakantie). De betreffende datums kunnen echter afwijken in jouw regio. Check daarom jouw lokale Water Babies vestiging

Vervolglessen boeken bij Water Babies

Jouw plaatselijke vestiging zal halverwege de serie lessen contact met je opnemen om te vragen of je volgend blok de zwemlessen wilt voortzetten. Het is heel simpel. Jij hoeft alleen te laten weten of je dat wel of niet wil doen.

Wijze van betalen

Jouw plaatselijke vestiging stuurt een email met daarin een iDeal link voor betaling. Wanneer jij vervolglessen boekt voor iedere nieuwe serie lessen of voor het betalen van bijvoorbeeld ‘nappies’ of foto’s sturen wij je weer een email. Mocht je niet kunnen betalen met iDeal, dan sturen wij je onze bankgegevens voor betaling.

Als je een les moet missen

Wij begrijpen volkomen dat het moeten betalen voor een of twee gemiste lessen vervelend kan zijn, maar onze kosten blijven hetzelfde, of iedereen er nu is of niet. Derhalve voelt Water Babies zich niet verplicht tot het verlenen van een restitutie indien je een les of meerdere lessen niet kunt bijwonen.

Indien je een gehele serie lessen moet annuleren

Zo werkt het:

• Nieuwe zwemmers die tenminste 2 weken voor aanvang van de serie annuleren, krijgen het complete bedrag terug.

• Nieuwe zwemmers die minder dan 2 weken voor aanvang van de serie annuleren, krijgen het complete bedrag terug, minus een kleine administratievergoeding.

• Bestaande klanten die een boeking annuleren, na de automatische vervolgdatum en voor aanvang van de cursus, krijgen het complete bedrag terug, minus een kleine administratievergoeding.

Indien de annulering een fout van ons betreft

Ondanks dat wij ons best doen om te zorgen dat alle lessen plaatsvinden, kan het in de praktijk wel eens anders lopen. Voor ons is het belangrijk dat, indien dit onder onze verantwoording valt, jij nooit om geldteruggave hoeft te vragen, dit gebeurt automatisch. Iedere terugbetaling voor geannuleerde lessen vindt altijd plaats tijdens de eerste week van de volgende serie lessen, hetzij door middel van een in te halen les, hetzij door storting op jouw rekening.

Voorwaarden

Lees onze voorwaarden.