Ons pakket

Het zal je aan niets ontbreken!

Franchisenemers bij Water Babies genieten alle voordelen van een groot pakket aan ondersteuning, van de meest logische (zoals training in onze zwemprogramma’s) tot al die andere aspecten van het runnen van een eigen onderneming, inclusief verzekeringen, gegevensbescherming, zakelijke planning, financieel management en maatwerkproducten.

Specialistische babyzwemtraining

De docenten van Water Babies zijn de beste baby zweminstructeurs ter wereld en de enigen die een UK diploma babyzwemmen kunnen behalen

Complete Water Babies business training

Wij trainen je in alle facetten van het runnen van je eigen Water Babies onderneming, waarbij zaken als administratie, computer, belastingen, btw, klantenservice, marketing, fotografie, wateractiviteiten en producten worden behandeld.

De voordelen van een gerenommeerd, hoogwaardig merk, met internationaal handelsmerk

We bezitten alle gerelateerde namen en rechten verbonden met Water Babies, inclusief de internationale handelsmerken. Je wordt onderdeel van ’s werelds meest bekende merk in de branche.

Een vijfjarige licentie om een Water Babies franchise te exploiteren

Met de optie om deze aan het einde van de periode kosteloos te verlengen.

Client Management Systeem (wij noemen het Nemo!)

Dit maatwerksystem is het belangrijkste middel waarmee alle aspecten van een Water Babies onderneming worden aangestuurd, of het nu gaat om het boeken van lessen, het beheren van wachtlijsten, het verwerken van fotobestellingen of het accepteren van betalingen. Operationeel handboek Dit handboek is geheel intern geschreven, is online toegankelijk en wordt gezien als een van de meest degelijke in de sector. Dit is onze ‘bijbel’ en behandelt elk aspect van het runnen van een Water Babies franchise.

Een professioneel in kaart gebracht gebied waarbinnen jij je zaken kunt doen

De gebieden zijn duidelijk gedefinieerd, waarbij is gezorgd voor een eerlijke, evenredige verdeling zodanig dat er voldoende markt is voor elke vestiging. 

Volledige zakelijke ondersteuning

Aantoonbaar het meest ondersteunende franchise support systeem in het Verenigd Koninkrijk, waarbij er voor elke franchise onderneming 2 teamleden beschikbaar zijn, die samen 12 zakelijke deelgebieden voor hun rekening nemen.

Een allesomvattend opstartpakket

Of 2 auto’s vol met spullen, zoals wij het graag uitdrukken! Alles wat je nodig hebt om je onderneming te starten - folders, shirts voor de docenten, bad-materiaal, foto-producten… het is een eindeloze lijst!

Gegarandeerde toegang tot onze interne professionele fotografie unit

Klaar om kennis te maken met Digi, onze eigen foto Otter? Er is een fotoshoot aan het eind van iedere les serie, die wordt beheerd door ons hoog gekwalificeerde interne team van ondersteunend personeel, onderwatermedewerkers en fotografen die samen meer dan 100.000 foto’s per jaar nemen. Spetter en klik! Dus wanneer jij in de eerste plaats gemotiveerd om baby’s te leren zwemmen en denkt dat Water Babies franchise iets voor jou is, stuur dan een email of bel +44 01404 548 348.