Het proces

Franchisenemer worden bij Water Babies. 

We zouden liegen als we zouden zeggen dat het runnen van een Water Babies franchise eenvoudig is. Wij zijn trots op onze hoge normen en hieraan blijven voldoen vereist een hoop tijd en aandacht voor detail. Wij vinden alleen het beste goed genoeg wanneer het gaat om baby’s en peuters. Niettemin kan de beloning je stoutste dromen overtreffen.

Bezit jij de benodigde kwaliteiten?

Omdat we naar het beste van het beste zoeken, is ons selectieproces zeer intensief. Dit proces bestaat uit zes duidelijk gedefinieerde stappen met een initiële vragenlijst, een kennismakingsdag op het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en vervolgens een gedetailleerde business planning, training en uitrol.

Wij zijn altijd op zoek naar bepaalde kwaliteiten. Natuurlijk komt een sterke motivatie om baby’s en peuters te leren zwemmen op de eerste plaats. Voor de meeste franchisenemers is dit iets waarvoor je hen ’s nachts kunt wakker maken, al het andere komt op de tweede plaats, en daarom willen velen van hen deel uitmaken van een franchise netwerk (wat hen in staat stelt om te profiteren van de uitgebreide ondersteuning voor allerlei zaken door ons hoofdkantoor). We willen een oprechte passie zien voor wat wij doen, met daarbij een gezonde dosis eigen initiatief en zelfmotivatie. We zijn ook op zoek naar ‘aardige’ mensen, met wie we denken prettig te zullen samenwerken.

En zo begint het dan echt!

Zodra een kandidaat goedgekeurd is als franchisenemer, wordt het pas echt leuk (en begint het harde werk). We starten met de training in het water. Deze training duurt bijna een maand, maar zorgt ervoor dat je alle ins en outs kent van het kleintjes leren zwemmen met ons uitstekende programma voor baby’s en peuters.

Hierna, en zodra de financiering is geregeld, beginnen we met de administratieve en zakelijke training. Samen zullen we zorgen dat je klaar bent om de zaken te runnen en dat je alle kans hebt om een succes te maken van je Water Babies franchise.

Vervolgens helpen we je met het zoeken naar geschikte lokale zwembaden en dan is er nog het essentiële werk van ‘het laten knallen’, het marketen van je onderneming zodat je een goede naamsbekendheid opbouwt om een heleboel baby’s te vinden die je kunt leren zwemmen!

Na dat alles komt de magische dag waarop je in het zwembad staat en je eerste Water Babies klasje les geeft in je eigen Water Babies vestiging. We zullen die hele dag bij je zijn om je te ondersteunen, aan te moedigen en te feliciteren!

Meer weten?

Indien je meer informatie wilt over franchising met Water Babies, stuur dan een email of bel + 44 (0)1404 548 348.