Fotografie

Leg je kleintje vast in de magische wereld onder water

Sshhh! Vertel het niet verder, maar onderwaterfotografie voor baby’s en peuters kunt je het beste door ons laten doen. Kijk eens naar onze kleine zwemsterren – wat zijn ze cool hè! En als je jouw foto’s meeneemt op onze funky DigiSticks, kun je zelf je eigen wonderbaarlijke kunstwerkjes creëren, waar de enige grens ligt bij wat je kunt bedenken. ... dus wat doe jij met die van jou?

Voor ons werken mensen met talent van wereldklasse en de beste apparatuur om jouw kleintje vast te leggen in een magische onderwaterwereld. Zij zullen een spectaculaire foto voor jou maken, die je eeuwig zult koesteren.

Onze fantastische fotografen werken met een heel fotosessieteam om een professionele onderwaterstudio samen te stellen voor elke sessie, en we hebben zelfs een speciale duikograaf (wat voor graaf?) die zorgt dat je baby recht naar de camera toezwemt om die perfecte foto te kunnen maken.

En het spreekt voor zich dat we alles zullen doen om de veiligheid van jouw kind en van jezelf te garanderen, helemaal wanneer het op comfort, veiligheid en zekerheid aankomt. Maar als je andere vragen hebt over de onderwaterfotosessies, kijkt dan bij de veelgestelde vragen of je kunt gerust contact opnemen. We kunnen niet wachten tot je baby of peuter binnenkort een pose aanneemt, Spetter en klik!