Fotoshoots in het water

Spetter en klik!

Onze kleine Water Babies groeien al zo snel op, een onderwaterfoto is daarom ook een unieke herinnering, een prachtig cadeau en een schitterend mooi kunstwerk op zich. We weten zeker dat je deze foto voor altijd zult koesteren!

De beste tijd

Wij plannen de fotoshoots altijd aan het eind van een serie lessen, dus er is voldoende gelegenheid om een schitterende foto te bemachtigen. Het beste moment voor zo’n klassiek ‘Nirvana’ shot, dat iedereen wel hebben wil, is wanneer je baby tussen de 3 en 9 maanden oud is. Voor die tijd zijn ze te klein voor het frame en na die tijd zijn ze vaak al zulke sterke zwemmers dat het soms moeilijk (maar niet onmogelijk) is om een goede foto te maken, ze willen alleen maar zwemmen! Maar geen zorgen, wij beoordelen elke baby individueel en zullen je vertellen wat het beste zal werken voor jouw baby.

Daarna kun je peuter, broer/zus en gezinsfoto’s laten maken, gedurende de Water Babies cursus, een prachtig overzicht van een magische tijd!

Poseren

De fotoshoot is gebaseerd op de activiteiten uit normale lessen, waarmee de fotografie nauwkeurig is verweven. Door de jaren heen hebben we ondervonden dat dit de beste manier is om te zorgen dat zowel jij als je baby zich ontspannen en veilig voelt en zich vermaakt, zodat we de best mogelijke foto’s kunnen maken. Na een paar leuke en bekende oefeningen om je kleintje in de stemming te brengen, geef je ze over aan onze duikograaf die hen voor de camera brengt van onze professionele fotograaf in onze onderwaterstudio. Spetter en klik!

photo of Kairi

Foto van Kairi

We laten je baby gewoonlijk 3 keer onder water gaan (mits jij, je baby en het team het hiermee eens zijn). Er worden dan tot 3 foto’s per keer gemaakt, zodat er maximaal 9 foto’s beschikbaar zijn om uit te kiezen. We zijn er aardig zeker van dat we ten minste één ( maar vaak meer) perfecte foto van je baby onder water kunnen maken.

Geweldige plaatjes

Niet dat we graag opscheppen (ok, dat doen we wel) maar de foto’s die wij maken zijn echt van wereldklasse, met hoge resolutie, geschikt om tot elk formaat te printen ( op de muur van je huis misschien?) en onze verwerkings- en productiefaciliteiten behoren tot de beste in het land. Alles wat we doen, doen we om jou helemaal blij te maken! Dat is waar we voor gaan!

Beslissingen, beslissingen ...

En nu wordt het pas echt leuk…. Het moment dat jij de foto’s voor de allereerste keer gaat zien en al je favorieten gaat kiezen voor je DigiStick! We zijn er altijd bij om vragen te beantwoorden (en een second opinion te geven mocht je dat willen). En als je echt niet kunt kiezen, geen zorgen; omdat we je foto’s een paar jaar bewaren, kunt je ze voor nu in je geheugen ‘opslaan’ en ze dan later kopen.