Kies je foto’s

Hou vast, spetter, plons, wat een mooie foto!

Omdat wij onze apparatuur speciaal aangepast hebben, kunnen we je jouw foto’s snel laten zien, al zodra je je afgedroogd hebt. Wij weten dat dit het leukste onderdeel is en daarop wil je uiteraard niet hoeven wachten! Veel ouders ‘glimmen van trots’ wanneer zij voor het eerst hun foto’s zien en we raden de dames dan ook aan om waterproof mascara te dragen ( dat geldt ook voor vaders die daartoe de neiging hebben).

Uw beeldoloog

Met zoveel plaatjes om uit te kiezen, is het bijna zeker dat je vragen zult hebben, foto’s wilt vergelijken, of dat je je afvraagt of fotoshopping mogelijk is om het perfecte plaatje te creëren. Dan komt jouw beeldoloog om de hoek kijken: gebruikmakend van onze professionele viewing software zijn zij in de buurt om je bij te staan bij het gebruik van de diverse mogelijkheden en het beantwoorden van je vragen. 

We doen het digitaal

Dit is natuurlijk de populairste optie; de enige grens aan wat je kunt doen met digitale foto’s is immers je eigen inbeeldingsvermogen! Ze staan op een stoere Water Babies DigiStick (USB stick voor de niet ingewijden!), samen met duidelijke richtlijnen op het gebied van auteursrecht en hoe de foto’s te gebruiken. Elke DigiStick bevat:

• Jouw favoriete, digitale hoge-resolutie foto’s, die je overal en wanneer je maar wilt, kunt gebruiken, en ermee kunt doen wat jouw fantasie je ingeeft. Van canvasdoeken, kaarten telefoonhoesjes en kerstballen tot het projecteren van jouw fantastische foto’s op de zijkant van je huis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

• Schermresolutieversies van dezelfde foto’s, ideaal om trots te posten op je sociale netwerk of te e-mailen naar vrienden en familie. Verreweg de snelste manier om iedereen te laten zien hoe ver jouw kleintje al is!

Wij bieden ook voortreffelijke productie service, dus als je iets ongelooflijks wilt creëren met je digitale foto’s, neem dan gewoon contact op met jouw lokale vestiging.

Je foto’s bewerken

Als je eenmaal je favoriete foto’s gekozen hebt, zullen wij met behulp van een van de meest ervaren fotografielabs in het Verenigd Koninkrijk zorgen dat jouw foto’s aan onze strenge eisen voldoen. Een van de editors zal je foto’s handmatig controleren om ervoor te zorgen dat het resultaat zeer verrassend is en de foto’s niet zomaar van de band gerold lijken.

En indien wij nog verdere bewerking kunnen uitvoeren of wanneer je speciale verzoeken hebt, is ons fantastische team van hoogopgeleide en ervaren editors altijd in de buurt om fotografische hoogstandjes voor ons te uit te voeren.

Underwater photo before editing
Onderwater foto voor bewerking Onderwater foto voor bewerking

Underwater photo after editingOnderwater foto na bewerking Onderwater foto na bewerking

Je kunt niet beslissen?

Indien je niet goed kunt beslissen welke foto’s uit te kiezen, of je wilt op een later tijdstip foto’s kopen; geen zorgen, wij houden alle foto’s voor een aantal jaren in ons archief, zodat je altijd later kunt (bij)bestellen.

Genieten van je foto’s

Wanneer je de foto’s hebt uitgekozen, kunt je jouw digitale foto’s en andere producten binnen 6 tot 8 weken bij je thuis verwachten, maar vaak zijn we veel sneller!