Onze duikografen

Om het allemaal gladjes te laten verlopen

Bij Water Babies hebben we een heel special team dat we de ‘duikografen’ noemen Zij zijn erin gespecialiseerd om je baby op precies het goede moment en op de juiste manier voor de camera te krijgen om zo de beste foto voor jou te kunnen maken

Zij zijn allemaal docenten bij Water Babies ,speciaal getraind in het kijken naar en interpreteren van de lichaamstaal, expressie en zelfs de geluiden van jouw baby. Helemaal gericht op jouw kleintje, houden ze een oogje op hoe comfortabel en veilig zij zich voelen, zodat ze eventueel aanpassingen kunnen maken, en weten wanneer je kind er genoeg van heeft.

photo of Hana
Foto van Hana

Hoe ze hun ‘waterbrevet’ krijgen

Wij hebben een passie voor fotografie, en daarom worden onze duikografen grondig getraind. Omdat zij allen Water Babies docenten zijn, hebben ze er al 300 uur training opzitten voordat ze met hun speciale onderwaterfotografie training beginnen. Deze bestaat uit meer dan 16 uur aan extra training, waarmee 3 dagen aan praktische en theoretische lessen gemoeid zijn. Daarna volgt nog een fotoshoot onder toezicht, voordat ze geheel gekwalificeerd zijn en hun ‘waterbrevet’ krijgen.

Niemand anders doet zoveel moeite om die perfecte foto te krijgen. Hebben we al gezegd dat we gek zijn op het maken van foto’s?