Onze fotografen

Ze zijn ongeëvenaard!

Het spreekt voor zich dat, wanneer je een fantastische foto van jouw baby of peuter wilt hebben, terwijl hij/zij onder water zwemt, daar een fantastische fotograaf voor nodig is. Daarom huren wij alleen de allerbeste en meest ervaren fotografen in, zij behoren tot de besten ter wereld en daarbij trainen wij ze ook nog eens een jaar.

Ultra-professionele fotografen

De meeste van onze fotografen zijn begonnen als duikers en gingen daarna professioneel fotograferen. Velen hebben prijzen gewonnen met hun foto’s; anderen hebben boeken gepubliceerd met onderwaterfotografie; sommigen hebben voor de BBC of het Ministerie van Defensie gewerkt; een van hen heeft Doctor Who gefilmd en sommigen hebben gewerkt met onder meer Angelina Jolie en Bear Grylls. Je kunt er dus vanuit gaan dat zij hun vak verstaan!

photo of Jim
?Foto van Jim

Ze moeten wel top zijn!

Geloof ons – het maken van foto’s van baby’s en peuters onder water is niet zo simpel als het lijkt!

• Onze Water Babies bewegen onder water alle kanten op en schieten dan plotseling weer naar boven! Er is dus niet veel tijd en ze poseren ook niet bepaald voor een foto.

• Dit klinkt misschien logisch, maar water is nat en kan in de apparatuur komen. Daarbij zijn de lichtomstandigheden in het water ook nog wel eens lastig. Geloof het of niet, foto’s nemen in de ruimte is eenvoudiger (je moet dan uiteraard wel een raket tot je beschikking hebben) dan het nemen van foto’s onder water!

• Het is niet zo dat onze fotografen alleen maar hoeven scherp te stellen en af te drukken. Ze moeten hun adem inhouden, hun hartslag vertragen, met zware apparatuur omgaan en hun handen stil houden. En dat allemaal terwijl ze proberen om in een fractie van een seconde die onvergetelijke foto te maken, en uiteraard scherp!

• Verder moeten ze niet alleen kleine kinderen op hun gemak te stellen, maar werken ze ook nauw samen met onze uitstekend getrainde duikografen (duiko-wie?), die kijken hoe jouw baby onder water beweegt om de technische elementen hierop kunnen worden afgestemd.

Dus, je ziet, als het op een schitterende foto maken van jouw baby of kind onder water aankomt, kun je het niet beter treffen. Spetter en klik!