Onze onderwaterstudio's

Van een zwembad tot een professionele studio

Wanneer we jouw baby of peuter fotograferen tijdens het onderwaterzwemmen, gaan we niet zomaar onder water om een snelle foto te nemen met een klein handzaam cameraatje. In plaats daarvan zetten we 12 palen neer, plaatsen 6 beugels, 44 bungee koorden en op maat gemaakt blauw canvas om een ruimte van 9m2 te maken. Vervolgens plaatsen we twee verlichtingsarmen, met slimme lampen die 3 keer per seconde kunnen flitsen. Een paar verborgen kabels, wat grappige snufjes en voilà! We hebben een gewoon zwembad omgetoverd in een professionele onderwaterstudio. Het duurt even, maar dan heb je ook wat!

Onze fotografen gebruiken alleen de allerbeste camera’s, die in een waterdichte behuizing zitten, en ze moeten snel werken om de beste kans te hebben om een fantastische foto te kunnen maken en om de Water Babies blij te houden.

Foto van onze onderwaterstudio

?De show gaat door…

We onderhouden onze apparatuur zeer zorgvuldig, en zij wordt ook regelmatig vernieuwd om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Al onze fotografen dragen genoeg reserveonderdelen bij zich en kunnen, als dat nodig is, snel defecte onderdelen vervangen. Zo kan de show altijd doorgaan!

We lopen voor!

Geen zorgen. Jouw dierbare foto’s zijn dubbel veilig: een van de redenen dat we zo precies zijn met de camera’s is dat elke camera twee geheugenkaartjes heeft en elke foto op beide kaartjes wordt opgeslagen. Een kaartje gaat naar de verwerking, waar hij ook weer (2x) gekopieerd wordt en we houden het andere kaartje heel veilig achter de hand!